Комунальний заклад «Центр надання соціальних послуг Троїцької сільської ради Павлоградського району Дніпропетровської області»
опубліковано 23 лютого 2021 року о 11:01

Комунальний заклад «Центр надання соціальних послуг Троїцької сільської ради Павлоградського району Дніпропетровської області» надає соціальні послуги особам/сім’ям,   які належать до вразливих груп населення та  перебувають в складних життєвих обставинах і потребують сторонньої допомоги за місцем проживання та в умовах стаціонарного перебування.

Право на обслуговування мають: особи похилого віку, особи з інвалідністю (які досягли 18-ти річного віку), хворі (з числа осіб  працездатного віку на період до встановлення їм групи інвалідності але не більше як на 4 місяці).

Особи похилого віку, особи з інвалідністю (які досягли 18-ти річного віку),  хворі  працездатного віку на період до встановлення їм групи інвалідності , які мають рідних, що повинні забезпечити їм догляд і допомогу обслуговуються за плату відповідно до тарифів на платні соціальні послуги або з установленням диференційованої плати.

При центрі діє чотири відділення:

  • Відділення соціальної допомоги вдома обслуговує громадян похилого віку, осіб з інвалідністю (які досягли 18-ти річного віку), хворих працездатного віку на період до встановлення їм групи інвалідності, які не здатні до самообслуговування у зв’язку з частковою втратою рухової активності та потребують надання соціальних послуг в домашніх умовах. Соціальні робітники відвідують підопічних 2-3 рази на тиждень згідно графіка роботи та надають їм різноманітні види соціальних послуг: доставка продуктів, медикаментів, води, палива, поміч в обробці городу (до 0,02га), прибирання житла, прання білизни, оплата платежів, оформлення документів, супровід до медичного закладу та інші види послуг.

  • Відділення  натуральної та грошової допомоги обслуговує  громадян, які перебувають у складних життєвих обставинах і потребують натуральної допомоги (багатодітні сім’ї, одинокі матері, внутрішньо переміщені особи, безробітні, малозабезпечені та інші категорії).  При відділенні діє пункт видачі б/у  одягу, взуття, посуду. Також є пункт прокату технічних засобів реабілітації, де особи з обмеженою руховою активністю, яким не  встановлена група інвалідності забезпечуються стоїками та інвалідними візками.  
  • До відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання приймаються  одинокі громадяни похилого віку, особи з інвалідністю (які досягли 18-ти річного віку), хворі (з числа осіб  працездатного віку на період до встановлення їм групи інвалідності але не більше як на 4 місяці), які відповідно до висновку ЛКК  за станом здоров’я не здатні до самообслуговування, потребують цілодобового стороннього догляду. У відділенні стаціонарного догляду особи перебувають на повному державному утриманні, одержують соціальну послугу стаціонарного догляду та відповідно до встановлених норм забезпечуються житлом, одягом, взуттям, постільною білизною,  раціональним 3-разовим  харчування та цілодобовим медичним обслуговуванням.
  • Відділення соціальної роботи надає соціальні послуги сім’ям/особам, які перебувають у складних життєвих обставинах зумовлених такими чинниками: потрапляння в ситуацію торгівлі людьми, домашнє насильство, жорстоке поводження з дитиною, втрата соціальних зв’язків, ухилення батьками від виконання своїх обов’язків, безробіття, бездомність. Відділення надає такі послуги: соціальний супровід сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах, в яких виховуються діти сироти, діти позбавлені батьківського піклування, консультування, кризове та екстрене втручання, соціальна профілактика, пошук кандидатів в патронатні вихователі, інформування, представництво інтересів.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux