Підтримуемо звернення депутату!
опубліковано 29 січня 2020 року о 20:15

Депутату Верховної Ради України

Каптєлову Роману Володимировичу

 

 

ЗВЕРНЕННЯ

Депутатів Троїцької сільської ради та мешканців Троїцької об’єднаної територіальної Громади

 

 

Звертаємось до Вас і переконливо просимо  не допустити примусове приєднання сільських об'єднаних територіальних Громад нашого регіону до міст.

Віримо, що Ви усвідомлюєте важливість завершення реформи місцевого самоврядування, але ж ми наполегливо просимо врахувати інтереси жителів громад та не допустити прийняття невиважених рішень, а саме приєднання сільських громад до міст, зокрема, Троїцької ОТГ до міста Павлограда.

Відповідно до Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад», враховуючи всі принципи децентралізації, ми добровільно об’єднались у 2017 році і впевнено розвиваємось, реалізуючи затверджений план соціально-економічного розвитку Громади.

Жителі Громади повірили у зміни на краще, відчули турботу влади і покращення життя людей.

Дуже важливим є те, що маємо перспективу укрупнення нашої Громади. Дивлячись на успіхи та позитивний досвід роботи, жителі сусідньої селищної громади вже подали до нас звернення про приєднання до Троїцької ОТГ.

Розвиток Громад, децентралізація на засадах добровільності і самостійності є позитивним показником спільної роботи всіх рівнів влади, відмінним показником економічного та демократичного розвитку Держави.

З огляду на вищевикладене постає питання: «Чи буде правильно зруйнувати всі ці плани і напрацювання?» 

Мешканці Троїцької ОТГ категорично не згодні з пропозицією приєднати Троїцьку ОТГ до міста Павлограда!!! 

Всі дії по примусовому приєднанню Троїцької ОТГ до міста Павлограда підривають авторитет діючої влади та Президента України.

Адже віддаючи свої голоси за Вас люди вірили в те, що Ви будете відстоювати інтереси народу, утверджуючи в Україні місцеве самоврядування європейського зразка на засадах добровільності, спроможності і самостійності. 

Особисто Ви під час своєї передвиборчої кампанії та після обрання на зустрічах з мешканцями Троїцької ОТГ обіцяли незалежність, цілісність та самостійність громади. Ви задекларували себе слугами народу, які стоять на захисті інтересів людей. У людей складається враження, що їх не чують. 

Окрім всього у разі потенційного приєднання територій населених пунктів Троїцької ОТГ до міста Павлограда для сільських навчальних закладів Троїцької громади виникатиме загроза оптимізації навчальних закладів, що погіршить суспільно – політичну ситуацію на території ОТГ. 

Дуже сподіваємось на Вашу допомогу і підтримку у нашому прагненні не допустити прийняття невиважених рішень без урахування думки та інтересів населення при затвердженні перспективного плану об’єднання громад Дніпропетровської області та запобігти приєднанню Троїцької сільської об’єднаної територіальної громади до міста Павлограда.

Просимо Вас підтримати нашу ініціативу щодо розвитку сільських Громад окремо від міст районного та обласного значення, бо існує ще багато не вирішених проблем і планів на шляху розвитку сільського господарства, як важливої складової економічного розвитку регіону.

 

З повагою та надією на порозуміння,

сільський голова, депутати і мешканці Троїцької ОТГ

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux