Витрати управління виконавчої дирекції Фонду в Дніпропетровській області
опубліковано 25 лютого 2020 року о 14:10

         Витрати управління виконавчої дирекції Фонду в Дніпропетровській області на забезпечення медичним і постійним стороннім доглядом та побутовим обслуговуванням потерпілих у січні 2020 року склали 952,3 тис. грн.


           Для забезпечення потерпілих на виробництві у січні 2020 поточного року спеціальним медичним доглядом, постійним стороннім доглядом, побутовим обслуговуванням і додатковим харчуванням управлінням виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Дніпропетровській області витрачено 952,3 тис. гривень.

          В тому числі, постійним стороннім доглядом забезпечено 228 осіб з інвалідністю на загальну суму 470,2 тис. грн, спеціальним медичним доглядом – 62 особи з інвалідністю на суму 258,7 тис. грн, побутовим обслуговуванням – 216 осіб з інвалідністю на суму 223,4 тис. грні додатковим харчуванням забезпечено 7 осіб з інвалідністю на суму 9,4 тис.грн.

           Фонд соціального страхування України фінансує надання різних видів зазначених послуг для постраждалих внаслідок нещасних випадків на виробництві або професійних захворювань у залежності від потреби та ступеня обмеження життєдіяльності, здатності до самообслуговування. Потреба в цьому має бути визначена висновком медико-соціальної експертної комісії (МСЕК).

 

          Сума витрат на необхідний догляд за потерпілим залежить від виду догляду, встановленого МСЕК, і не може бути меншою (на місяць):

· від розміру встановленої на день виплати мінімальної заробітної плати – на спеціальний медичний догляд;

· половини розміру мінімальної заробітної плати – на постійний сторонній догляд;

· чверті розміру мінімальної заробітної плати – на побутове обслуговування.

           Додаткове харчування призначається з метою забезпечення підвищеної потреби організму потерпілого у харчових речовинах, попередження виникнення недостатності незамінних харчових речовин, використання лікувально-профілактичних властивостей окремих харчових продуктів, які попереджують прогресування деяких професійних захворювань та наслідків нещасних випадків на виробництві.

Управління ВД Фонду соціального страхування України в Дніпропетровській області

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux